Scooter theorie Breda

Woon je in Breda en wil je jouw bromfiets / scooter theorie-examen halen? Schrijf je dan snel in voor de scooter theoriecursus in Breda van Theorie Plan.

Onze ervaren docenten leggen je op een leuke, makkelijk te begrijpen manier alles uit over alle onderdelen van het theorie-examen. Hierbij moet je denken aan onderdelen zoals verkeersregels, verkeersinzicht en voorrangsvragen.

Uiteraard behandelen we ook onderwerpen als wetgeving en de betekenissen van verkeersborden. Met de door onszelf ontwikkelde lesmaterialen leren we je op een vernieuwende en verantwoorde manier de scooter theorie. Dit alles voor een optimale voorbereiding voor het scooter theorie-examen.

Aan het einde van de scooter theoriecursus oefenen we gezamenlijk altijd een proefexamen en herhalen we de belangrijkste onderdelen. Zo ben je optimaal voorbereid op het naderende scooter ofwel bromfiets theorie-examen!

CBR Examencentrum Breda

Adres: Heerbaan 4, 4817 NL Breda

Scooter theoriecursus Breda

Wanneer we jouw aanmelding voor onze scooter theoriecursus in Breda hebben ontvangen, nemen wij contact met je op en ontvang je van ons per e-mail een bevestiging van je aanmelding. In deze bevestiging staan:

  • De  theoriecursusgegevens;
  • De CBR theorie-examen gegevens;
  • De betaalmogelijkheden voor de theoriecursus

Theorie Plan verzorgt de reservering van jouw theorie-examen bij het CBR Examencentrum Breda. Het theorie-examen heeft bij het CBR een vaste prijs van € 33 in 2019.

Eerstvolgende theoriecursus in Breda

Datum Cursus Beschikbaar
MA 01-04-2019
Scooter
07
Inschrijven
DI 02-04-2019
Motor
VOL
Inschrijven
MA 15-04-2019
Scooter
04
Inschrijven
DI 16-04-2019
Motor
2
Inschrijven
DI 23-04-2019
Scooter
07
Inschrijven
DI 14-05-2019
Scooter
07
Inschrijven