Theoriecursus voor auto, motor of bromfiets

Wil jij je auto, motor of bromfiets / scooter theorie-examen halen? Dan is Theorie Plan de perfecte voorbereiding voor het theorie-examen.

Bij Theorie Plan vinden we het belangrijk dat je de theoriestof goed beheerst. Tijdens de theoriecursus behandelen we naast de onderdelen van het theorie-examen ook alles wat je moet weten met betrekking tot verkeersdeelname.

Van verkeersregels tot verkeersinzicht en gevaarherkenning. Zo leer je op een verantwoorde manier de theoriestof en heb je 100% kans om te slagen voor het theorie-examen.

Hieronder vertellen we je meer over wat je kunt verwachten tijdens onze cursus.

 • Unieke lesmethode

  Onze unieke manier van theorie leren zorgt er voor dat je optimaal bent voorbereid op het theorie-examen en latere praktijkexamen.

 • Professionele begeleiding

  De ervaren docenten van Theorie Plan staan garant voor een professionele en persoonlijke begeleiding.

 • CBR geregistreerd

  Theorie Plan is geregistreerd in het officiële reserveringssysteem van het CBR. Wij reserveren altijd direct jouw theorie-examen.

Theorieles

Inhoud van de cursus

Onze theoriecursus start in de ochtend, middag of in de avond. Dit is afhankelijk van het type cursus.

Tijdens de cursusdag leggen onze ervaren docenten je op een leuke, makkelijk te begrijpen manier en met behulp van foto’s, 3D beelden en videobeelden alles uit wat je moet weten over alle onderdelen van het theorie-examen. Denk aan onderdelen als verkeersregels, verkeersinzicht, gevaarherkenning en wetgeving.

De theoriestof die we behandelen tijdens de cursus is volledig up-to-date en kun je dus ook verwachten op het theorie-examen. Aan het einde van de cursus nemen we al je vragen door en behandelen we de onderdelen waar je nog moeite mee hebt.

Ten slotte oefenen we gezamenlijk een proefexamen. Zo kunnen we samen toetsen of je de theoriestof voldoende beheerst.

CBR theorie examen

De verwachtingen

Wat je van ons mag verwachten is een compleet verzorgde theoriecursus. Naast een leuke cursusdag verzorgen we ook hapjes (ook halal) en drankjes, het vervoer naar de CBR locatie en reserveren we jouw theorie-examen. Dit alles zodat je fit en fris bent voor het aankomende theorie-examen en je jezelf alleen daar op hoeft te focussen.

Wat wij van jou verwachten is simpel: Een goed humeur en een goede inzet. Je moet alleen niet vergeten om op de dag van de theoriecursus een geldig identiteitsbewijs of paspoort mee te nemen. Dit heb je namelijk nodig om deel te kunnen nemen aan het aansluitende theorie-examen bij het CBR.

Voorafgaand aan de cursus ontvang je nog een link waar je online alvast een preview van onze theoriestof kunt doornemen. Zo kun je alvast een beetje oefenen en weet je hoe de cursusdag is opgebouwd.

Verschillende theoriecursussen

Individuele theoriecursus

Bij Theorie Plan is het ook mogelijk een individuele theorieles te volgen. Kun je jezelf moeilijk concentreren in een klas? Of heb je misschien moeite met lezen en gaat het allemaal wat te snel voor je? Dan is 1 op 1 theorieles wellicht iets voor jou.

Wij bieden je een effectieve en doelgerichte individuele theoriecursus aan waar we stap voor stap alle theoriestof behandelen die nodig is om te slagen voor het CBR theorie-examen. Dit alles volledig afgestemd op jouw tempo en niveau.

Voor meer informatie kun je de pagina over onze individuele theoriecursus bekijken.

THEORIE IN 1 DAG + CBR THEORIE-EXAMEN!

BINNEN 24 UUR DE SNELSTE CBR EXAMENDATUM

Van € 99,-
NU VOOR € 69,-

* Excl. € 49,99 CBR examen & administratie kosten

 • Unieke lesmethode

  Tijdens de theoriecursus behandelen we zoals gezegd alle onderdelen van het CBR theorie-examen.

  Zo simuleren we met behulp van door onszelf ontwikkelde 3D beelden en foto’s uiteenlopende verkeerssituaties. Hierbij behandelen we voorrangsregels zodat je precies weet hoe je in dergelijke situaties moet handelen.

  Daarnaast leren we je de gevaren in het verkeer te herkennen, behandelen we de wet- en regelgeving en leren we je de betekenis van verkeersborden.

 • Perfecte voorbereiding

  Theorie Plan onderscheidt zich door de manier van lesgeven en persoonlijke aanpak. Niet alles wordt zomaar even “erin gestampt”. We willen dat je de theoriestof écht beheerst.

  Zo heb je een grotere kans om te slagen voor het CBR theorie-examen maar kun je ook met de juiste kennis veilig deelnemen aan het verkeer.

  Een theoriecursus bij Theorie Plan vormt de perfecte voorbereiding voor het theorie-examen. Want ook wij willen dat je met vlag en wimpel slaagt voor jouw examen!