Theoriecursus Eindhoven

Ben jij ook op zoek naar een leuke scooter, auto of motor theoriecursus in Eindhoven en wil jij slagen voor het auto, motor of scooter/bromfiets theorie-examen? Dan ben je bij de theoriecursus in Eindhoven van Theorie Plan op het juiste adres.

Onze docenten zijn ervaren verkeersdeskundigen die garant staan voor een theoriecursus waar je verantwoord de theorie voor het theorie-examen leert. Met behulp van eigen ontwikkelde lesmaterialen worden alle onderdelen van het theorie-examen op een leuke, makkelijk te begrijpen manier behandeld en geoefend. Van verkeersregels tot verkeersborden, alle onderdelen worden van A tot Z behandeld.

De theoriestof die we behandelen tijdens de theoriecursus is volledig up-to-date. De verkeerssituaties, verkeersregels en vragen over regelgeving zou je dus ook kunnen verwachten op het theorie-examen. Aan het eind van de theoriecursus oefenen we klassikaal altijd een proefexamen en is er ruimte om al je vragen door te nemen. Zo ben je verzekerd van een optimale voorbereiding.

Theorie-examen in Eindhoven

Het CBR Examencentrum Eindhoven is gelegen aan de Hoevenweg 20 in Eindhoven. Op deze nieuwe locatie worden zowel theorie-examens als praktijkexamens afgelegd. De theorie-examens verlopen via het nieuwe systeem, waarbij de kandidaten individueel examen doen op een touchscreen.

De cursuslocatie van Theorie Plan in Eindhoven bevindt zich nabij het CBR Examencentrum Eindhoven.

CBR Examencentrum Eindhoven

Adres: Hoevenweg 20, 5652 AW Eindhoven

THEORIE IN 1 DAG + CBR THEORIE-EXAMEN!

BINNEN 24 UUR DE SNELSTE CBR EXAMENDATUM

Van € 99,-
NU VOOR € 69,-

* Excl. € 49,99 CBR examen & administratie kosten