Theoriecursus Goes

Wil jij ook je auto, motor of bromfiets theorie-examen halen? En woon je in Goes of andere stad in Zeeland? Schrijf je dan in voor de theoriecursus in Goes van Theorie Plan.

Onze ervaren docenten leggen je op een leuke, makkelijk te begrijpen manier alles uit over alle onderdelen van het theorie-examen. Hierbij moet je denken aan onderdelen zoals verkeersregels, verkeersinzicht en gevaarherkenning. Maar ook aanvullende onderwerpen zoals wetgeving en de betekenissen van verkeersborden worden tijdens de theoriecursus behandeld.

Met behulp van door onszelf ontwikkelde lesmaterialen zoals unieke 3D beelden van uiteenlopende verkeerssituaties, foto’s en videobeelden leer je op een vernieuwende en verantwoorde manier de theoriestof. Dit alles voor een optimale voorbereiding voor het CBR theorie-examen.

Aan het einde van de theoriecursus oefenen we gezamenlijk altijd een proefexamen en herhalen we nog eens de belangrijkste onderdelen. Zo kunnen we samen toetsen of je de theoriestof goed onder de knie hebt. Heb je aan het eind van de theoriecursus nog vragen? Geen probleem! Onze docenten nemen alle tijd om al je vragen nog een rustig met je door te nemen.

Theorie-examen in Goes

Het CBR Examencentrum Goes is gelegen aan de M.A. de Ruijterlaan 2 in Goes. Op deze locatie worden zowel theorie-examens als praktijkexamens afgelegd. De theorie-examens verlopen via het nieuwe systeem, waarbij de kandidaten individueel examen doen op een touch-screen.

De cursuslocatie van Theorie Plan in Goes bevindt zich aan de overkant van het CBR Examencentrum Goes.

CBR Examencentrum Goes

Adres: M.A. de Ruijterlaan 2, 4461 GE Goes

THEORIE IN 1 DAG + CBR THEORIE-EXAMEN!

BINNEN 24 UUR DE SNELSTE CBR EXAMENDATUM

Van € 99,-
NU VOOR € 69,-

* Excl. € 49,99 CBR examen & administratie kosten