Theoriecursus Nijmegen

Kom je uit Nijmegen of omgeving? En wil je ook jouw auto, motor of bromfiets theorie-examen halen? Schrijf je dan in voor de theoriecursus Nijmegen van Theorie Plan.

Op een leuke, makkelijk te begrijpen manier en met behulp van eigen ontwikkelde lesmaterialen leer je alles wat je moet weten voor het CBR theorie-examen. Alle onderdelen van het examen, zoals verkeersregels, verkeersinzicht en gevaarherkenning, worden behandeld en geoefend.

De theoriestof die we behandelen tijdens de cursus is, in tegenstelling tot de vaak verouderde theorieboeken, volledig actueel. De oefenvragen en praktijkvoorbeelden die we behandelen tijdens de theorieles zou je dus ook kunnen verwachten tijdens het officiële theorie-examen.

Als afsluiting van de theoriecursus oefenen we klassikaal altijd een proefexamen en is er ruimte om al je vragen door te nemen.

Heb je met een bepaald onderdeel nog moeite, dan nemen we dat samen gewoon nog eens een keer door. Zo krijg je de theoriestof gegarandeerd onder de knie en ben je optimaal voorbereid voor het theorie-examen in Nijmegen.

CBR Examencentrum Nijmegen

Adres: Energieweg 63, 6541 CZ Nijmegen

Theoriecursus Nijmegen en aanvullend theorie-examen

Nadat we jouw aanmelding voor onze theoriecursus in Nijmegen hebben ontvangen, nemen wij contact met je op en ontvang je van ons per e-mail een bevestiging van je aanmelding. In deze bevestiging staan:

  • De  theoriecursusgegevens;
  • De CBR theorie-examen gegevens;
  • De betaalmogelijkheden voor de theoriecursus

Theorie Plan verzorgt de reservering van jouw theorie-examen bij het CBR Examencentrum Nijmegen. Dit hoef je dus niet zelf te doen.

De kosten van het officiële CBR theorie-examen bedragen € 31,00.

Auto theoriecursus Nijmegen – Van € 179,- NU € 99,-

Wil jij ook slagen voor het auto theorie-examen? Schrijf je dan nu in voor onze theoriecursus in Nijmegen!

  • Hoogste slagingskans!
  • Theorieles gericht op het CBR theorie-examen
  • Professionele en persoonlijke begeleiding
  • Alles van A tot Z geregeld

Top theorie een echte aanrader

Jessica Hawinkels

Duidelijke uitleg, enthousiaste docenten en vooral erg behulpzaam. Bedankt voor het eindresultaat! Jullie zijn top!

Larissa Franken