Theoriecursus Roosendaal

Wil jij ook slagen voor het auto theorie-examen? En ben je woonachtig in Roosendaal of omgeving? Schrijf je dan in voor de theoriecursus Roosendaal van Theorie Plan.

Op een vernieuwende en voor iedereen te begrijpen manier leer je de theoriestof ter voorbereiding op het CBR theorie-examen. Alle belangrijke onderdelen van het theorie-examen zullen worden behandeld. Denk aan verkeersregels en verkeersinzicht maar ook gevaarherkenning, verkeersborden en verkeerswetgeving.

De theoriestof die we behandelen tijdens de theorieles in Roosendaal is volledig actueel, wat betekent dat je de oefenvragen en voorbeeldsituaties die we tijdens de theoriecursus behandelen en oefenen dus ook kunt terug verwachten tijdens het theorie-examen.

Ter afsluiting van de theoriecursus oefenen we klassikaal altijd een proefexamen. Zo kun je toetsen of je de theorie beheerst en krijg je alvast een voorproefje van hoe het tijdens het CBR theorie-examen aan toe zal gaan. Heb je nog vragen over een bepaald onderdeel, dan nemen we die uiteraard nog rustig met je door.

Theorie-examen doen

Woon je in Roosendaal en wil je theorie-examen doen, dan is het dichtstbijzijnde examencentrum het CBR Examencentrum Breda. Het CBR Examencentrum Breda is gelegen in het Amrâth Hotel Brabant aan de Heerbaan 4 in Breda. Op deze nieuwe CBR locatie worden zowel theorie-examens als praktijkexamens afgelegd.

CBR Examencentrum Breda

Adres: Heerbaan 4, 4817 NL Breda

THEORIE IN 1 DAG + CBR THEORIE-EXAMEN!

BINNEN 24 UUR DE SNELSTE CBR EXAMENDATUM

Van € 99,-
NU VOOR € 69,-

* Excl. € 49,99 CBR examen & administratie kosten