Scooter theoriecursus Rotterdam

Zoek jij een Scooter theoriecursus in Rotterdam en wil jij slagen voor het bromfiets / scooter theorie-examen? Dan ben je bij TheoriePlan in Rotterdam op het juiste adres om je scooter theorie in 1 dag te halen.

Onze vakdocenten leren jou op een handige en begrijpelijke manier theorie voor het scooter theorie-examen, zij zijn zeer ervaren en beschikken over een flinke portie geduld die garant staan voor het leren van de juiste leerstof. Met behulp van onze eigen ontwikkelde oefenmaterialen worden alle categorieën van het scooter theorie-examen op een begrijpbare manier geoefend. Alle onderdelen worden van A tot Z behandeld van verkeersborden tot voorrang-situaties.

Onze theorie die aan bod komt tijdens de scooter theoriecursus is volledig up-to-date en te begrijpen. De verkeerssituaties en vragen over wetten en regels die bij onze scooter theorie in 1 dag aanbod komen, zou je dus ook kunnen verwachten op het bromfiets /scooter theorie-examen. Aan het eind van de scooter theoriecursus in Rotterdam nemen wij klassikaal altijd een proefexamen door en er is dan ruimte om al je vragen te stellen. Zo ben je in 1 dag goed voorbereid op het CBR theorie-examen in Rotterdam.

Ben je te vaak gezakt voor je scooter theorie of heb je moeite met leren uit een theorieboek en om je aandacht erbij te houden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres om te slagen voor je scooter theorie-examen.

De scootercursus locatie van TheoriePlan in Rotterdam bevindt zich altijd mooi Centraal.

 

Theorie-examen in Rotterdam

Woon je in Rotterdam en wil je je scooter theorie-examen doen, dan is het dichtstbijzijnde examencentrum waar je je scooter theorie kan doen in de omgeving Rotterdam het CBR Examencentrum Barendrecht. Het CBR Examencentrum Barendrecht is gelegen aan de Zwaalweg 1 te Barendrecht. Op deze CBR locatie worden zowel bromfiets theorie-examens als bromfiets praktijkexamens afgelegd.

Als u uw zoon/dochter ophaalt na zo’n scooter theoriecursus in 1 dag dan kunt u uw auto beter niet aan de voorkant van het gebouw parkeren, maar rij de parkeerplaats op van het CBR, want achteraan zijn voldoende parkeerplaatsen.

CBR Theorie-examencentrum Rotterdam/Barendrecht

Adres: Zwaalweg 1, 2991ZC Barendrecht

Scooter theoriecursus Rotterdam en aanvullend examen

Nadat we jouw aanmelding voor onze theoriecursus hebben ontvangen, nemen wij contact met je op en ontvang je van ons per e-mail een bevestiging van je aanmelding. In deze bevestiging staan:

  • De  theoriecursusgegevens;
  • De CBR theorie-examen gegevens;
  • De betaalmogelijkheden voor de theoriecursus

TheoriePlan verzorgt de reservering van jouw theorie-examen bij het CBR Examencentrum.

De kosten van het officiële CBR theorie-examen bedragen € 33,00.

Scooter theoriecursus Rotterdam – Van € 179,- NU € 99,-

Wil jij ook slagen voor het scooter theorie-examen? Schrijf je dan nu in voor onze scooter theoriecursus in Rotterdam!

  • Hoogste slagingskans!
  • Theorieles gericht op het CBR theorie-examen
  • Professionele en persoonlijke begeleiding
  • Alles van A tot Z geregeld

Het was een leuke en vooral leerzame dag! Alles werd super goed uitgelegd en je krijgt antwoord op al je vragen.

Patricia Broeren

Het is hier geweldig! Je leert zoveel en de gezelligheid is helemaal top! Nu hopen dat ik slaag maar met deze hulp is dat eigenlijk niet te missen.

Melvin De Grauw

In 1x geslaagd! NOOIT gedacht! Dat is het aantal uren meer dan waard geweest. Complimenten voor de leuke uitleg!

Romy Srepsaj