Theoriecursus Tilburg

Ben je op zoek naar een leuke theoriecursus in Tilburg? En wil je ook slagen voor het auto, motor of bromfiets theorie-examen? Schrijf je dan in voor de theoriecursus Tilburg van Theorie Plan.

Onze ervaren docenten staan garant voor een professionele en persoonlijke theoriecursus. Op een leuke en voor iedereen te begrijpen manier leer je met behulp van door onszelf ontwikkelde lesmaterialen, die onder andere bestaat uit 3D verkeerssituaties en videobeelden, de meest actuele theoriestof.

Alle onderdelen van het CBR theorie-examen worden behandeld. Daarnaast leer je ook alles over aanvullende onderwerpen zoals de betekenis van verkeersborden, wet- en regelgeving en meer. Alle facetten van deelname aan verkeer zullen tijdens de theorieles in Tilburg aan bod komen. Zo bieden wij je de meest complete voorbereiding voor het theorie-examen.

Aan het einde van de theoriecursus herhalen we de belangrijkste onderdelen en oefenen we klassikaal een proefexamen. Daarnaast nemen we al je vragen door en krijg je extra aandacht op de onderdelen waar je nog moeite mee hebt.

Onze theoriecursus in Tilburg is ook zeer geschikt voor mensen met dyslexie en leerproblemen.

Theorie-examen doen

Woon je in Tilburg en wil je theorie-examen doen, dan is het dichtstbijzijnde examencentrum het CBR Examencentrum Breda. Het CBR Examencentrum Breda is gelegen in het Amrâth Hotel Brabant aan de Heerbaan 4 in Breda. Op de cursusdag verzorgd Theorie Plan het vervoer naar het CBR examencentrum in Breda. Zo hoef jij je alleen maar te focussen op het einddoel: slagen voor het theorie-examen!

CBR Examencentrum Breda

Adres: Heerbaan 4, 4817 NL Breda

THEORIE IN 1 DAG + CBR THEORIE-EXAMEN!

BINNEN 24 UUR DE SNELSTE CBR EXAMENDATUM

Van € 99,-
NU VOOR € 69,-

* Excl. € 49,99 CBR examen & administratie kosten